Welcome back - something new

Hello ladies!

I Guder, det er længe siden!
Her sad jeg torsdag aften og kiggede nogle af mine nye produkter igennem. Jeg har virkelig bare haft behov for, at købe lidt nyt til ansigtet og nogle nye dufte, det var også på tide. Forleden slettede jeg alle mine billeder på mit kamera, fordi det skulle have været med til min fødselsdag, glemte det dog desværre, øv bøv... MEN så fik jeg utrolig meget lyst til, at tage nogle billeder, og pludselig slog det mig... I kom i mine tanker ;) og så ville jeg da vise jer lidt!

1: Elizabeth Arden Visible Difference
Refining Moisture Cream Complex

Nogle nye lækre creme, er der jo altid plads til.. og denne fandt jeg bare super spændende, da jeg havde hørt en smule om den, plus jeg forelskede mig en smule i indpakningen, haha. 
Jeg prøvede hurtigt, at påføre den i dag, for første gang. Det er en super lækker og let creme, som tørre overraskende hurtigt ind. Godt til de travle morgener. 

2: The Body Shop hand creme (3-paks)

(fra venstre) 
Frosted cranberry: Jeg købte en showergel i december sidste år, og jeg elsker den søde duft, som dette produkt har. Det er dog nok i virkeligheden mere en duft, jeg ønsker om sommeren.

Glazed apple: Jeg er ellevild(!) med disse nye glazed apple produkter. En hel speciel, ny og pisse dejlig duft, årh! Jeg kunne smørre den ind i mine hænder dagen lang.

Vanilla Brulee: Åh, vanilje synes jeg jo også er lækkert! Jeg synes dog, body shop's vanilje produkter godt kan være tilstrækkelige tunge i duften, når man bare stikker snuden ned i. Men for eksempel denne håndcreme, det udvikler sig virkelig til en lækker duft, når først den er smurt ind i håndfladene og man lige retter håret eller noget, så man får færden af den.

Alle tre, super lækre efter min mening.

The Body Shop Glazed Apple
body polish

Glazed Apple (y). Meget mere er der ikke rigtig, at sige om den ;) jeg har endnu ikke fået afprøvet denne, men jeg ved, jeg kommer til at nyde det! I sær også med min nye "fluffede svamp" ved ikke hvad de kalder dem... Håber I har bare en lille smule forståelse for, hvad jeg mener haha.

The Body Shop Tea Tree
blemish fade night lotion

Behøvede desperat en natcreme, kom egentlig for en tea tree face wash, men den havde de ikke længere flere af.. Så jeg er tilfreds kommet hjem med denne i stedet for. Jeg har den lige nu smurt ind i huden, og jeg må ærligtalt sige, den er så lækker! Både at påføre og bagefter. Den er slet ikke lige så fedtet osv som sædvandlige natcreme. Den er så let og luftig og efterlader huden dejlig glat. Duften er dog ikke lige for alle.

3: Tangle Teezer

Jeg har så længe ville forsøge mig med disse... Har hurtigt eksperimenteret med den i dag og jeg tror ærligtalt egentlig, de fungere aller bedst på folk, med sådan semi tyndt hår. Den fungerer! Det er slet ikke det. Jeg har bare ekstremt tykt hår, så den kommer ligesom ikke helt ind i midten, med mindre jeg tager meget små totter. Men den er super god, at bruge inden den normale hårbørste, hvis ens hår er filtret, for det hele er fuldstændig smertefrit.
Så den lever da op til sine rygter.

4: Oil-Free Acne Wash
pink grapefruit facial cleanser

Jeg kan desværre ikke sige meget andet om dette, ud over at jeg virkelig glæder mig til, at få den prøvet og at den dufter ganske udemærket.Da det hele er helt nyt, størstedelen er faktisk købt i dag, har jeg desværre ikke det store, at sige om det. Men hvis I er interesserede i et anmeldelses indlæg om noget tid, så giv endelig besked!

Der vil komme en PART 2 på dette opslag, da der er andre produkter jeg ikke har vist frem men ikke ville gøre dette alt for langt.


PS. Det er jo så længe siden, så det kunne være spændende at se, hvor mange der egentlig stadig læser med! Smid gerne en lille kommentar, hvis du læste dette opslag og/eller link da din egen blog, hvis du har ;) Lover ikke, jeg bliver mega aktiv, men jeg håber I vil tage godt i mod mig nu her igen!

kisses, sj

2 comments:

 1. Lækre sager, er selv helt vild med The Body Shop's håndcremer!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helt forståeligt ;) Har virkelig nydt godt af dem.

   Delete